Játrová zavářka
Kód: 969/100 969/101 969/500 Zvolte variantuSouvisející produkty

Mořská vločková sůl z Anglie s jemně mletým česnekem. Perfektní na závěrečné dochucení masa,...

Koření z kmínu, česneku, pepře a dalších koření dodává vepřovému masu nezapomenutelnou chuť a aroma.

Představujeme SPoG BBQ RUB, naši všestrannou kořenící směs vyrobenou z soli, pepře, česneku a...

Naše kořenící směs Sweet Ribs RUB je dokonalou volbou pro milovníky šťavnatých žebírek. Kombinace...
Detailní popis produktu
- Dodejte svému vývaru lahodnou a osobitou chuť
- Výborná směs pro každodenní vaření
Ozvláštněte svou vývarovou polévku lahodným základem. Tuto směs jsme vytvořili pro všechny domácí gurmány, kteří chtějí dát své játrové zavářce něco extra. Kromě klasiky v podobě česneku, pepře a majoránky ochutnáte také hořčici a nové koření. Směs tak výborně doplní chuť játrové směsi či knedlíčků a udělá z každodenního pokrmu opravdový unikát.
Složení: hořčice, zvýrazňovač chuti E621, nové koření, majoránka, česnek, pepř
Země původu: Rakousko
Recept:
Použitá surovina na 1 kg díla :
600 g vepřová, nebo hovězí játra
200 g cibule čerstvá
150 g strouhanka
2 ks vejce
20 g sůl
6 g MMG játrová zavářka (kořenící přípravek)
tuk na orestování cibule
Pracovní postup:
Cibuli orestujte do sklovina, nechejte vychladnout, společně s játrou pomelte
na 3 mm š, zamíchejte s ostatními přísadami.Z hotového díla formujte knedlíky,
knedlíčky, játrovou rýži přímo do polévky, nebo slané vody při teplotě 80`C cca.
20 min
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.